Alla dykare med egen utrustning känner till att dykning är en både skrymmande och kostsam sport. Det är dock inget problem om det finns en bil med gott om bagageutrymme och som klarar att köra långa sträckor.

När du sysslar med dykning har du egen dräkt, syrgastuber och en hel del annat som tar upp plats. Särskilt besvärligt blir det när du ska ge dig iväg på ett nytt dykningsäventyr. Är ni dessutom flera som samåker behöver du en rejäl bil. När det är dags att uppgradera kan du köp begagnade bilarna från Holmgrens bil som har ett stort utbud av rejäla, tåliga och rymliga bilar som klarar att köra långa sträckor.

Välj en begagnad bil

Med tanke på att det är dyrt att syssla med dykning kan det vara en god idé att välja en begagnad bil som dessutom är bränslesnål. Om du väljer rätt bil kan du spara tusenlappar i månaden som du kan lägga på dykutrustning istället. Glöm dock inte att du behöver en bil med gott om bagageutrymme så att du i lugn och ro kan ta med dig allt du behöver för att kunna dyka. Att ha plats till dykarkompisens utrustning är heller inte fel.